Säsongen 2021

Styrelsen är nu åter igång efter årsmötet, och har fattat en del beslut inför säsongen -21. COVID-19 är fortfarande med oss, och vi försöker göra det bästa av situationen.

Långdistanskörning på MC är ju ändå en rätt så väl socialt distanserad hobby. Det kan vara lite knepigt vid stoppen, då vi ska tex. försöka använda tankstationer, ha med matsäck, och träffa så få andra människor som möjligt. Tänk också på att det kan vara glest mellan nattöppna ställen för mat, toa, vila och värme. Certifieringarna kommer med nuvarande restriktioner att genomföras som vanligt. Vi bevakar och följer SMC och FHM rekommendationer löpande. Nya restriktioner kan leda till omedelbara begränsningar - så vänta inte i onödan med din planerade körning!

För att minska risken för exponering av smitta har vi också beslutat att för säsongen 2021 tillåta att vittnen vid start och mål istället kan ersättas av att det tas bilder på alla saker som skall bevisas - Fotometoden får tillfälligt användas av alla. Läs mer under Regler&Körsträckor.

Dessvärre har vi av samma skäl beslutat att inte arrangera några Ride to Eat i år. Och dessbättre planerar vi för ett Medlemsmöte i närheten av Enköping i samband med Mälaren Runt Runt Runt. Ligger kvar i planeringen så länge som Mälaren Runt kan genomföras.

Mycket pekar på att säsongen faktiskt kan leda till fler körningar än vi haft dom senaste åren. Planera din körning - och följ planen!

//Styrelsen